"Άρρωστημένο" σύνθημα για Τόρες από οπαδούς της Ντεπορτίβο

Ο Φερνάντο Τόρες ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λα Κορούνια για το χειροκρότημα, όμως υπήρχε μία μειονότητα στις εξέδρες του "Ριαθόρ" που τραγουδούσε για το... θάνατό του!

Συμβαίνουν και στα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ο Φερνάντο Τόρες βγήκε από το νοσοκομείο περίπου 12 ώρες μετά την εισαγωγή του σε αυτό και ευχαρίστησε με δηλώσεις του μέχρι και τους φίλους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την στήριξή τους προς το πρόσωπό του τη στιγμή του τραυματισμού, υπήρχαν όμως και κάποιοι που φρόντισαν να δυσφημίσουν το σύλλογο της Γαλικίας.

Αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι των φανατικών οπαδών της ομάδας της Γαλικίας, οι αποκαλούμενοι "Riazor Blues" που τη στιγμή της απόλυτης σιωπής στο γήπεδο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τόρες στο κεφάλι θέλησαν να κάνουν τη... διαφορά στέλνοντάς του θανατικές ευχές.

 

"Si se muere, qué se le va a hacer" ήταν το σύνθημα που τραγούδησαν από τις εξέδρες ("Και αν πεθάνει, τι να κάνουμε με αυτόν;"), με τους παίκτες πάντως της Ντεπορτίβο να τους ζητούν να σταματήσουν κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες και όλο το άλλο γήπεδο να τους "σκεπάζει" με ένα ζεστό χειροκρότημα προς τον Τόρες όταν αποχωρούσε με φορείο.

 

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, η βλακεία είναι ανίκητη...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.