Άκυρος ο συναγερμός για τον Βασιλακάκη

Ο Ατρόμητος δεν έχει κανένα πρόβλημα να ακούσει προτάσεις για πώληση ποδοσφαιριστών του, αρκεί αυτές οι προτάσεις να μπορούν να συζητηθούν. Η σχετική για τον Βασιλακάκη δεν ήταν από αυτές.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
vasilakakis EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν επαναλάβει πολλές φορές ότι όλοι οι παίκτες του ρόστερ πωλούνται υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πωλούνται όμως, δεν ξεπουλιούνται. Υπό αυτήν την έννοια προτάσεις σαν και αυτή που έφερε μάνατζερ στους Περιστεριώτες για την πώληση του Θόδωρου Βασιλακάκη από τη Μακάμπι Χάιφα δεν μπορούν να συζητηθούν.

Ούτε στα 200.000 δεν έφτανε η εν λόγω προσφορά την οποία, σημειωτέτον, έφερε όχι ο μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη αλλά ατζέντης που δραστηριοποιείται στην αγορά του Ισραήλ.

Οπως και να το κάνουμε οι Περιστεριώτες είχαν δίκιο που αρνήθηκαν. Με 28 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ, ο Βασιλακάκης ήταν εφέτος από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

O παίκτης περιμένει πάντως και άλλες προτάσεις. Είτε από Ελλάδα, είτε ακόμη και από Τουρκία μεριά χώρα στην οποία το όνομά του έχει τσεκαριστεί πολλάκις τον τελευταίο-και όχι μόνο-καιρό.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK