Από το Περιστέρι στην... 7η του Λουξεμβούργου!

Στα 34 του ο πρώην μέσος του Ατρομήτου επέλεξε την ηρεμία ενός πρωταθλήματος χωρίς πίεση παρά την ένταση ακόμη μιας σεζόν σε πολύ πιο απαιτητικό επίπεδο!

Από το Περιστέρι στην... 7η του Λουξεμβούργου!
Λοράν Αγκουαζί EUROKINISSI

Στην Ελλάδα ο Λοράν Αγκουαζί ήρθε στα 30 του και για μια σεζόν φόρεσε τα κυανόλευκα του Ατρομήτου. Μέτρησε μάλιστα 28 συμμετοχές και 1 γκολ, δουλεύοντας με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές (Παράσχος, Σα Πίντο, Κορακάκης, Νιόπλιας).

Πλέον ανήκει στη Ράσινγκ Ουνιόν, την κυπελλούχο του Λουξεμβούργου, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, αλλά εφέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Παρά μάλιστα τον αποκλεισμό της στον α' προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν ανταγωνιστική απέναντι στη ρουμάνικη Βιτορούλ Κονστάντσα χάνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-0.

Ο Αγκουαζί την επέλεξε γιατί έχοντας γεννηθεί στην πόλη Λανγκρές από Αλγερινό πατέρα και Γαλλίδα μητέρα είναι πολύ πιο κοντά στο... σπίτι του απ' όσο ήταν η Νιόρ (δυτική Γαλλία), ομάδα της Ligue 2, στην οποία έπαιζε την τελευταία 2ετία. Είχε συμβόλαιο αλλά με δική του επιθυμία το έλυσε.

Άλλες προτεραιότητες πλέον για τον 34χρονο μέσο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK