Δεν ήρθε στον Ατρόμητο λόγω της γυναίκας του

Ο Ατρόμητος ήταν κοντά στην απόκτηση του 29χρονου ομογενή μέσου της Τζουγκάρντεν, Αλέξανδρου Φαλτσέτα, αλλά η σύζυγός του χάλασε το deal!

Δεν ήρθε στον Ατρόμητο λόγω της γυναίκας του

Σε αναζήτηση μέσου βρίσκεται εδώ και μέρες ο Ατρόμητος. Η περίπτωση που είχε προκρίνει η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ ήταν αυτή του Αλέξανδρου Φαλτσέτα. Πρόκειται για 29χρονο ομογενή, γεννημένος στο Γκέτεμποργκ, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Τζουγκάρντεν.

Και ενώ η πρόταση που του είχε κάνει η ομάδα του Περιστερίου τον έβρισκε σύμφωνο, η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω της συζύγου του, η οποία άσκησε βέτο! Τού κατέστησε σαφές πως αν πήγαινε στην Ελλάδα, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζήσουν σε απόσταση (προφανώς για κάποιο λόγο δεν ήταν εφικτό να έρθει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του).

Ο παίκτης τελικά υπέγραψε στην σουηδική Χάκεν και όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές που είχε πριν από τη συγκεκριμένη ομάδα, απάντησε: "Είχα προτάσεις, από ΗΠΑ και άλλες χώρες, αλλά το συναίσθημά μου δεν με άφησε να φύγω από τη Σουηδία. Έχω δύο παιδιά, δύο και τεσσάρων ετών και αποφάσισα να μείνω εδώ".

Για την... ιστορία ο Φαλτσέτας έχει παίξει κατά σειρά έχει αγωνιστεί σε Βάστρα, Τρόλχαταν , Γκέτεμποργκ, Μπράγκε, Γκέλφε, ενώ στην Τζουγκάρντεν ήταν από το 2014!

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK