Ερωτας Ατρομήτου για Ουάρντα που φτάνει μέχρι την αγορά

Εδώ υπάρχει ένας... έρωτας μεγάλος. Ο Ατρόμητος βλέπει ότι ο Αμρ Ουάρντα κάνει πανεύκολα τη διαφορά και ετοιμάζει τις κινήσεις του για να τον κάνει δικό του όταν ωριμάσουν οι συνθήκες.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι συνεχείς μεστές και άκρως θεαματικές εμφανίσεις του Αμρ Ουάρντα με τον Ατρόμητο βάζουν στην...πρίζα τους ανθρώπους των Περιστεριωτών.

Οχι, προς Θεού, δεν έχουν παράπονο από τον Αιγύπτιο, αυτό δα θα έλειπε για έναν παίκτη που έχει πάρει από το χέρι την ομάδα και την οδηγεί εκ του ασφαλούς.

Στο μέλλον έχουν το μυαλό τους οι Περιστεριώτες και στο πως μπορούν να κάνουν τον Ουάρντα οριστικά δικό τους με...παπά και με κουμπάρο (βλέπε αγορά και συμβόλαιο).

Στη συμφωνία δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, δεν μπήκε οψιόν αγοράς αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, κάθε άλλο. Με δεδομένο ότι στον Δικέφαλο του Βορρά ακούν Ουάρντα και αλλάζουν δρόμο, οι πιθανότητες να παραχωρήσουν τον παίκτη μ' ένα λογικό ποσό είναι πολλές.

Η σχετική κουβέντα θα αρχίσει όταν οι συνθήκες ωριμάσουν και αν φυσικά ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα ουσία και θέαμα όπως κάνει μέχρι στιγμής.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK