Ετσι ήρθε το "μηχανάκι" Μάντσον στον Ατρόμητο

Ο Μάντσον έχει κερδίσει προς το παρόν τις εντυπώσεις στον Ατρόμητο με τη μεστή απόδοσή του αλλά την εν γένει παρουσία του. Διαβάστε πως ο Βραζιλιάνος χαφ έπιασε... Περιστέρι.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÏÖÏÅ(Á) ÌÁÍÔÓÏÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÏÖÏÅ(Á) ÌÁÍÔÓÏÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενα κερί στο μπόι των ανθρώπων της Κραϊόβα πρέπει να ανάψουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για την απόκτηση του Μάντσον το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που διένυε πέρυσι την τρίτη σεζόν του στη ρουμάνικη ομάδα, τα έσπασε με τη διοίκηση και ουσιαστικά αποτέλεσε παρελθόν πολύ πριν λήξει το πρωτάθλημα στη Ρουμανία.

Τον Μάρτιο προτάθηκε για πρώτη φορά στον Ατρόμητο και η περίπτωσή του, από την περίοδο του Ρικάρντο Σα Πίντο κιόλας, άρχισε να τσεκάρεται διεξοδικά.

Εστω και αν πια δεν μπορούσαν να τον τσεκάρουν σε live καταστάσεις αφού δεν συμμετείχε στα ματς της Κραϊόβα, οι άνθρωποι του Ατρομήτου πείστηκαν ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Κάναντι, ο Μάντσον τέθηκε στα υπόψιν του Αυστριακού τεχνικού. Ο Κάναντι έμεινε ενθουσιασμένος από τα προσόντα του Βραζιλιάνου και αμέσως άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Με το που ήρθε στην Ελλάδα, ο Μάντσον κέρδισε αμέσως τα αποδυτήρια με τον ευχάριστο χαρακτήρα του αλλά και το υψηλό του επίπεδο στην επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Χωρίς υπερβολή, είναι πλέον ο αγαπημένος συμπαίκτης όλων των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου και η ανακούφιση για το γεγονός ότι ο τραυματισμός του δεν είναιο σοβαρός είναι δεδομένη.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK