Γι' αυτό δεν "γύρισε" σε 3-5-2 ο Κάναντι...

O Nταμίρ Κάναντι ξέρει την ομάδα του καλύτερα από τον καθέναν. Και το γεγονός ότι προτίμησε να μην βάλει και τρίτο κεντρικό αμυντικό στο τελευταίο 20λεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό εξηγείται.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ατρόμητος είναι αλήθεια ότι είχε θαυμάσια απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν πήρε τη νίκη επειδή δεν τελείωσε το ματς στις ευκαιρίες που είχε.

Μία μη ενέργεια του Νταμίρ Κάναντι πάντως προκάλεσε απορίες: Πως και δεν έβαλε ο Αυστριακός κόουτς και τρίτο κεντρικό αμυντικό στο τελευταίο 20λεπτο για να "κλειδώσει" το αποτέλεσμα;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο Κάναντι πίστευε ότι η ομάδα του ρόλαρε εξαιρετικά και δεν είχε λόγο να αλλάξει τη διάταξή του όπως έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης, και να ήθελε να ρίξει στόπερ στη μάχη (που δεν ήθελε) ο Ρισβάνης είχε πρόβλημα με την πλάτη του και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Να ρίξει τον νεαρό Στρούγγη σ' ένα τέτοιο ματς σε ειδική αποστολή και πάλι δεν το ήθελε. Αλλά, είπαμε, η ομάδα ρόλαρε. Γι' αυτό και η πρώτη αλλαγή έγινε στο 86'.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK