Ιταλικό ενδιαφέρον για τον 14χρονο Ρονάλντο του Ατρόμητου

Το αστεράκι της Κ15 του Ατρόμητου, με το άκρως ποδοσφαιρικό όνομα "Ρονάλντο", φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η ιταλική Αταλάντα.

Οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του Ρονάλντο Σάνι με την παιδική ομάδα (Κ15) του Ατρόμητου, συγκέντρωσαν τα βλέμματα ανθρώπων από ομάδες του εξωτερικού και όπως φαίνεται, μία εξ αυτών, η ιταλική Αταλάντα, ζήτησε να δοκιμάσει τον 14χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Περιστερίου δεν αρνήθηκε την πρόσκληση από την Αταλάντα και έτσι έδωσε το ελεύθερο στον νεαρό παίκτη να ταξιδέψει στις 28 Νοεμβρίου για το Μπέργκαμο της Λομβαρδίας, προκειμένου να λάβει μέρος στα δοκιμαστικά της ιταλικής ομάδα και στις 2 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και πάλι πίσω στο Περιστέρι.

Ο Ρονάλντο γεννήθηκε στην Ελλάδα το 2002 από Αλβανούς γονείς, ζει στη Μεταμόρφωση Αττικής και είναι προϊόν της ακαδημίας του Ατρόμητου Νέας Ζωής-Μεταμόρφωσης.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό γκολ του 14χρονου με τακουνάκι (το 3ο της ομάδας του Περιστερίου) στο παιχνίδι της Κ15 του Ατρόμητου με την Κ17 της Καλλιθέας.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!