Υπό πλήρη μυστικότητα η άφιξη του μάνατζερ του Κάναντι

Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Ατρόμητος χειρίζεται και την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του προπονητή του. Και η αλήθεια είναι ότι το κάνει με τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα.

Ο Ατρόμητος, ως οφείλει, χειρίζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή διακρικότητα το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Νταμίρ Κάναντι.

Οι Περιστεριώτες επ' ουδενί δεν θέλουν να "φορτώσουν" το ποδοσφαιρικό τμήμα μ' αυτό το επιπλέον άγχος ενώ και από την πλευρά του ο ίδιος ο Κάναντι χειρίζεται άψογα την κατάστσση χωρίς να παρεκκλίνει ούτε...χιλιοστό!

Υπό αυτήν την έννοια ουδείς ασχολήθηκε με την άφιξη του μάνατζερ του Κάναντι στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή αφού οι δύο πλευρές κινούνται υπό πλήρη μυστικότητα.

Και σίγουρα η όποια εξελίξη της διαπραγμάτευσης θα βγει προς τα έξω μόλις οι συμβαλλόμενοι το θελήσουν.

Αλλωστε στα ντιλ που προκαλούν αίσθηση χωρίς να τα "μυρίζεται" ο Τύπος ο Ατρόμητος έχει παράδοση. Τελευταίο παράδειγμα το καλοκαιρινό του Βασιλακάκη όταν οι Περιστεριώτες έκαναν το μπαμ χωρίς πολλές φανφάρες και... προαναγγελίες.

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!