"Καπίνο; Ούτε κατά διάνοια!"

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει (και πώς θα μπορούσε άλλωστε) αλλά οι άνθρωποι του Ατρομήτου καθιστούν μ' όλους τους τρόπους σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο.

Το σενάριο που θέλει τον Ατρόμητο να ενδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του Στέφανο Καπίνο μάλλον θα παραμείνει σενάριο.

Στο Περιστέρι δεν έμπαιναν καν στον κόπο να διαψεύσουν επισήμως τα σχετικά αγγλικά δημοσιεύματα και αρκούνταν στο "ούτε κατά διάννοια" απλώς για να υπογραμμίσουν ότι τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την "ακουμπάνε".

Ετσι και αλλιώς για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ο Μίρκοβιτς, υπάρχει και ο σούπερ νεαρός Μανδάς οπότε η επιλογή που θα κάνουν στον Ατρόμητο θα είναι περισσότερο low profile.

Αν, τέλος πάντων, είναι να γίνει υπέρβαση, θα γίνει για άλλη θέση και όχι γι' αυτή του τερματοφύλακα. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα...

Ν.Γ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.