"Καπίνο; Ούτε κατά διάνοια!"

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει (και πώς θα μπορούσε άλλωστε) αλλά οι άνθρωποι του Ατρομήτου καθιστούν μ' όλους τους τρόπους σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο.

Το σενάριο που θέλει τον Ατρόμητο να ενδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του Στέφανο Καπίνο μάλλον θα παραμείνει σενάριο.

Στο Περιστέρι δεν έμπαιναν καν στον κόπο να διαψεύσουν επισήμως τα σχετικά αγγλικά δημοσιεύματα και αρκούνταν στο "ούτε κατά διάννοια" απλώς για να υπογραμμίσουν ότι τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την "ακουμπάνε".

Ετσι και αλλιώς για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ο Μίρκοβιτς, υπάρχει και ο σούπερ νεαρός Μανδάς οπότε η επιλογή που θα κάνουν στον Ατρόμητο θα είναι περισσότερο low profile.

Αν, τέλος πάντων, είναι να γίνει υπέρβαση, θα γίνει για άλλη θέση και όχι γι' αυτή του τερματοφύλακα. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα...

Ν.Γ.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.