Μάγκας και φιλέλληνας ο Κάναντι

Οι δημοσιογράφοι στην Αυστρία διψούσαν για αίμα τηλεφωνώντας στον Νταμίρ Κάναντι μετά τα γεγονότα της Τούμπας αλλά ο Αυστριακός τεχνικός στάθηκε στο... ύψος του.

Τι το ήθελε το διήμερο ρεπό και το ταξίδι στην Αυστρία ο Νταμίρ Κάναντι; Μάλλον ξινό του βγήκε.

Από τη στιγμή που έλαβαν χώρα τα έκτροπα στην Τούμπα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το τηλέφωνο του προπονητή του Ατρομήτου δεν σταμάτησε να χτυπά!

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρίσκονταν κυρίως Αυστριακοί δημοσιογράφοι που ήθελαν να ρωτήσουν τον Κάναντι ποια είναι ακριβώς η κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα.

Και όμως, ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να "πυροβολήσει" τη χώρα και το επίπεδο του ποδοσφαίρου της, ο Αυστριακός κόουτς είχε, ακόμα και κάτω από αυτές τις περιστάσεις, να πει τα καλύτερα για το επίπεδο των παικτών και των ομάδων!

Πάντως το ρεζιλίκι στην Αυστρία δεν το γλίτωσε. Sites, εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια κατακλείστηκαν από τις άσχημες εικόνες της Τούμπας.

N.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.