Μέγερι: Η μεταγραφή των... 48 ωρών!

Ο έρωτας του Ατρομήτου για τον Μπάλαζ Μέγερι ήταν σχεδόν κεραυνοβόλος! Από την πρώτη επαφή των δύο πλευρών μέχρι την τελική συμφωνία μεσολάβησε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Οπως συνήθως κάνει, ο Ατρόμητος φρόντισε να τελειώσει τη δουλειά με τον Μπάλαζ Μέγερι στο... άψε σβήσε.

Η πρώτη επαφή με την πλευρά του Ούγγρου πορτιέρε έγινε το Σάββατο και μόλις μετά από 48 ώρες ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου.

Στο να πειστεί να βάλει την υπογραφή του ο Μέγερι έπαιξε σαφώς ρόλο η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου έχει πολλούς φίλους, αλλά και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Όλα τα άλλα τα ανέλαβε ο Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος έφερε εις πέρας άλλη μία δύσκολη αποστολή αντικαθιστώντας με τον καλύτερο τρόπο τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).