Μετά τον Κορακάκη τι;

Η αποχώρηση του Γιώργου Κορακάκη από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, βάζει την ομάδα του Περιστερίου σε αναζήτηση αντικαταστάτη και όλα δείχνουν ότι προτεραιότητα αποτελεί η ελληνική αγορά.

Μετά τον Κορακάκη τι;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα στην αρχή της σεζόν, ο Γιώργος Κορακάκης ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, όμως η μεταμόρφωση του Ατρομήτου, έπεισε τη διοίκηση της ομάδας να του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

Το τελευταίο διάστημα οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να φτάσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που είχε ως συνέπεια να υποχωρήσουν στη βαθμολογία. Τελικά η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά κυρίως η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας, ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι κι έτσι πάρθηκε απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Κορακάκη.

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Ατρόμητος θα "ψαχτεί" περισσότερο στην ελληνική αγορά, με το όνομα του Γιαννη Ματζουράκη να είναι ένα από αυτά που θα πέσουν στο... τραπέζι των συζητήσεων. Αυτή την στιγμή φαίνεται δύσκολο να γίνει κίνηση για ξένο προπονητή, ωστόσο δεν αποκλείεται να δεδομένα να διαφοροποιηθούν αν δεν προκριθεί άμεσα κάποια λύση.

Στην ελληνική αγορά των ελευθέρων προπονητών πάντως, ξεχωρίζουν για την ώρα και τα ονόματα των Νιόπλια, Αναστασιάδη, Αμανατίδη, Καραγεωργίου και Βλάχου.

Ν. Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK