Μοίρασε χρήμα ο Σπανός, έρχεται και άλλο πριμ!

Oκ, η οικονομική συγκυρία στο ποδόσφαιρό μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι νίκες στον Ατρόμητο δεν ανταμείβονται. Ηδη αυτή με την Κέρκυρα έφερε το πρώτο πριμ.

Η εκτός έδρας νίκη του Ατρομήτου στην Κέρκυρα γέμισε τις τσέπες των παικτών του Ατρομήτου μία εβδομάδα πριν από τις γιορτές.

Ο Γιώργος τους διαμήνυσε ότι με το διπλό εξασφάλισαν ήδη το πρώτο εφετινό πριμ το οποίο αν μην τι άλλο δικαιούνται με την έξοχη εφετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ομως, μπορεί να υπάρξει άμεσα και συνέχεια. Aν ο Ατρόμητος πάρει το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρόπολη την επόμενη Τετάρτη, θα υπάρξει και δεύτερο πριμ που θα φέρει ακόμη περισσότερα χαμόγελα στα αποδυτήρια!

Οι νίκες λοιπόν φέρνουν εκτός από δόξα και χρήμα...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.