Σφόδρα ενοχλημένοι με Σα Πίντο

Σοκαρισμένοι είναι στον Ατρόμητο μετά την... ξαφνική επιθυμία του Σα Πίντο να φύγει από την ομάδα με προορισμό το Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης. Μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα θα φύγει ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Περιστερίου. Η Σταντάρ πάντως τον ανακοίνωσε.

Έπεσαν από τα σύννεφα στο Περιστέρι μετά την κυκλοφορία της είδησης πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο μιλάει απευθείας με την Σταντάρ Λιέγης, με σκοπό να καθίσει στο τιμόνι της την ερχόμενη περίοδο.

Ο Πορτογάλος είχε ζητήσει εκτάκτως το Σάββατο (10/6) να συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό για ένα προσωπικό θέμα. Τελικά ο Πορτογάλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο στον οποίο και εκμυστηρεύτηκε την πρόταση της Σταντάρ.

Πλέον η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη. Από τη μία μεριά στον Ατρόμητο ξεκαθαρίζουν πως δεν κρατούν κανέναν με το... ζόρι, από την άλλη όμως πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει μόνον αν καταβληθεί η ρήτρα που υπάρχει στο νέο του συμβόλαιο και υπολογίζεται σ' ένα ποσό πάνω από 100.000 ευρώ.

Η απογοήτευση είναι έκδηλη στον Ατρόμητο, καθώς είχαν έρθει σε επαφές με προπονητές από το πάνω ράφι όμως δεν προχώρησαν μαζί τους από τη στιγμή που ο Σα Πίντο συμφώνησε να παραμείνει στο Περιστέρι.

Όλα αυτά τη στιγμή που η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σε περίπου 20 μέρες και ο προγραμματισμός τρέχει.

Την ίδια ώρα, η συμφωνία του Πίντο με τη Σταντάρ Λιέγης ανακοινώθηκε με ...δόξα και τιμή το απόγευμα της Κυριακής με σχετικό κείμενο στο επίσημο site της Σταντάρ Λιέγης.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.