Ο "έρωτας" της Σαμπντόρια και ο Κατράνης...

Το ότι ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ατρομήτου στη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης το είδε όλο το γήπεδο και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Το καλό για τον 18χρονο πιτσιρικά είναι ότι το παρατήρησαν και κάποια εξειδικευμένα μάτια, αυτά των σκάουτ (ουκ ολίγοι βρέθηκαν στο γήπεδο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής).

Ο ένας μάλιστα ήρθε αποκλειστικά για το νεαρό από τον Βόλο και δεν παρέλειψε να γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις για τον ποδοσφαιριστή.

Στην εξέδρα του γηπέδου παράλληλα βρέθηκε και άνθρωπος της Σαμπντόρια όχι για πρώτη αλλά για τέταρτη φορά! Και αυτός κυρίως τον Κατράνη είχε στο μυαλό του!

Μπίνγκο για το μικρό ο οποίος πάντως οφείλει να παραμείνει ταπεινός.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!