O κρυφός πόθος του Σπανού για τις πωλήσεις...

Υπέρμαχος των πωλήσεων έτσι ώστε η ομάδα του να είναι αυτόφωτη και χωρίς εξαρτήσεις είναι ο Γιώργος Σπανός αλλά γι' αυτή τη μεταγραφική περίοδο μπορεί να κάνει μία εξαίρεση. Μπορεί...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
spanos EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός είναι από τους παράγοντες που γρήγορα προσαρμόστηκε στα σημεία των καιρών και δεν έβαζε το παραμικρό εμπόδιο σε πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών ακόμη και μεσούσης της σεζόν εφόσον το αντίτιμο ήταν ικανοποιητικό.

"Ολοι είναι υπό πώληση και μπορούμε να συζητήσουμε για όλα" συνήθιζε να λέει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος χωρίς να έχει αλλάξει βέβαια απόψεις. Απλώς, εφέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Ο Ατρόμητος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο και για να πετύχει τη μεγάλη υπέρβαση χρειάζεται τους πάντες παρόντες.

Υπ' αυτήν την έννοια, και ειδικά για εφέτος, δεν θα τον πείραζε να μην έρθει καμία πρόταση για παραχώρηση παίκτη τον Ιανούαριο έτσι ώστε η ομάδα να μείνει αναλλοίωτη και ανεπηρέαστη!

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα; Δύσκολο από την άποψη ότι οι παίκτες του Ατρομήτου ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο και έβαλαν στην πρίζα τους μεγάλους. Ομως, όσο ζει κανείς ελπίζει. Στο κάτω-κάτω πωλήσεις ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει και από το καλοκαίρι, δεν χάλασε, δα, και ο κόσμος.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK