Ο κύβος ερρίφθη: Ο Ατρόμητος παίρνει φορ

Ο εκνευρισμός των ανθρώπων του Ατρομήτου για το διαιτητή Δελφάκη δεν έκρυψε και τις μικρές αλλά σημαντικές αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας.

Η κυριότερη εξ' αυτών αφορά το γκολ. Μετά από επτά αγωνιστικές ουδείς από τους φορ του Ατρομήτου έχει βρει δίχτυα. Εκτός αυτού ο Στόιτσεφ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες δείχνοντας και αυτός με τη σειρά ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κομμάτι των τελειωμάτων.

Μ' αυτά και μ' αυτά η απόφαση πάρθηκε. Τον Ιανούαριο θα αποκτηθεί κλασικός φορ ο οποίος θα έχει όσο το δυνατόν πιο εύκολο το γκολ. Θεωρείται πια επιτακτική ανάγκη έτσι ώστε η ομάδα να τελειώνει πιο εύκολα τις φάσεις και να μην ταλαιπωρείται.

Προφανώς θα μελετηθούν πολλές λύσεις αλλά επειδή στον Ατρόμητο θέλουν άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα δεν αποκλείεται τελικά να προτιμηθεί παίκτης από την εγχώρια αγορά.

N.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).