Ο Ολυμπιακός κρίνει το timing του προγραμματισμού στον Ατρόμητο

Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό κρίνει το πότε θα αρχίσει να οργανώνει τη σεζόν 2017-2018 ο πάντα έγκαιρα προετοιμασμένος Ατρόμητος.

Κομβικό από πολλές απόψεις και όχι μόνο την αγωνιστική είναι η ρεβάνς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Αν οι Περιστεριώτες επικρατήσουν και πάρουν τη μεγάλη πρόκριση επί του πρωταθλητή, έχει καλώς, η σεζόν θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με κύριο στόχο τον τελικό του Κυπέλλου (τον τρίτο στην ιστορία της ομάδας σημειωτέον).

Αν όμως έρθει ο αποκλεισμός, τότε ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι η μάχη του πρωταθλήματος θα είναι ακόμη ανοιχτή, θα αρχίσει δειλά-δειλά τον προγραμματισμό του.

Σ' αυτήν την περίπτωση σε πρώτο φόντο θα μπουν οι αποχωρήσεις και στη συνέχεια οι ανανεώσεις συμβολαίων. Με δεδομένο ότι υπάρχει στόχος όποιος και αν είναι προπονητής του χρόνου να μειωθεί δραστικά ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας, γίνεται κατανοητό ποιες εκαθαρρίσεις θα έχουν προτεραιότητα.

Ως προς τις ανανεώσεις, κύριος στόχος είναι να γίνει νέο συμβόλαιο στον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος αν μην τι άλλο έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

N.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.