Ο προπονητής που πάντα αναζητείται και το κεφάλαιο-Κορακάκης

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να ψάχνει για προπονητής προστατεύοντας, παράλληλα, το πολύτιμο κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Γιώργος Κορακάκης.

Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθημα με τον Γιώργο Κορακάκη να κάνει ένα ομολογουμένως άψογο κοουτσάρισμα, η ομάδα θα εξακολουθήσει να ψάχνει για προπονητή.

Αυτό, προς Θεού, δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του νεαρού Ελληνα τεχνικού. Αντιθέτως, στον Ατρόμητο θεωρούν τον Κορακάκη μεγάλο κεφάλαιο γι' αυτό του έχουν εμπιστευτεί την Κ-20 τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούν όμως ότι η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή πιο μπαρουτοκαπνισμένο, πιο έμπειρο, πιο ώριμο προπονητικά αν θέλετε.

Στο κάτω-κάτω θα ήταν κρίμα ο Κορακάκης να "καεί" διαχειριζόμενος ένα ρόστερ που δεν έχει επιλέξει.  Στο μέλλον πάντως θα έχει τις ευκαιρίες του, αυτό είναι σίγουρο.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!