Ο προπονητής που πάντα αναζητείται και το κεφάλαιο-Κορακάκης

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να ψάχνει για προπονητής προστατεύοντας, παράλληλα, το πολύτιμο κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Γιώργος Κορακάκης.

Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθημα με τον Γιώργο Κορακάκη να κάνει ένα ομολογουμένως άψογο κοουτσάρισμα, η ομάδα θα εξακολουθήσει να ψάχνει για προπονητή.

Αυτό, προς Θεού, δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του νεαρού Ελληνα τεχνικού. Αντιθέτως, στον Ατρόμητο θεωρούν τον Κορακάκη μεγάλο κεφάλαιο γι' αυτό του έχουν εμπιστευτεί την Κ-20 τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούν όμως ότι η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή πιο μπαρουτοκαπνισμένο, πιο έμπειρο, πιο ώριμο προπονητικά αν θέλετε.

Στο κάτω-κάτω θα ήταν κρίμα ο Κορακάκης να "καεί" διαχειριζόμενος ένα ρόστερ που δεν έχει επιλέξει.  Στο μέλλον πάντως θα έχει τις ευκαιρίες του, αυτό είναι σίγουρο.

Ν.Γ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.