Ο σκληρός ατζέντης του Κάναντι...

Με τον Νταμίρ Κάναντι θα τα βρουν μέχρι την τελευταία λέξη οι άνθρωποι του Ατρομήτου, γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τι ακριβώς όμως θα γίνει με τον ατζέντη του όταν μπει στο χορό;

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αν υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη σε σχέση με την αίσια έκβαση που πιθανότατα θα έχει η επιχείρηση ανανέωσης του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αυτή ουδόλως έχει να κάνει με τον Αυστριακό τεχνικό.

Ο ατζέντης του προπονητή των Περιστεριωτών όμως συνιστά ένα μικρό μπελά. Πολύ σκληρός διαπραγματευτής, φιλόδοξος, με μεγάλους στόχους για τον πελάτη και λάτρης της λεπτομέρειας θα βάλει σε μία μικρή δοκιμασία τους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Ισως γι' αυτό και η αισιοδοξία, που όντως υπάρχει στο περιστεριώτικο στρατόπεδο, να είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένη. Απολύτως λογικό καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια μας και τα μάτια τους.

Η άφιξη του εν λόγω (αλλά και του συνεργάτη του) στην Ελλάδα τοποθετείται περίπου στα τέλη του μήνα και αναμένεται με ανυπομονησία έτσι ώστε να κλειδώσει και τυπικά η δουλειά.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK