Ο σκληρός ατζέντης του Κάναντι...

Με τον Νταμίρ Κάναντι θα τα βρουν μέχρι την τελευταία λέξη οι άνθρωποι του Ατρομήτου, γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τι ακριβώς όμως θα γίνει με τον ατζέντη του όταν μπει στο χορό;

Αν υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη σε σχέση με την αίσια έκβαση που πιθανότατα θα έχει η επιχείρηση ανανέωσης του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αυτή ουδόλως έχει να κάνει με τον Αυστριακό τεχνικό.

Ο ατζέντης του προπονητή των Περιστεριωτών όμως συνιστά ένα μικρό μπελά. Πολύ σκληρός διαπραγματευτής, φιλόδοξος, με μεγάλους στόχους για τον πελάτη και λάτρης της λεπτομέρειας θα βάλει σε μία μικρή δοκιμασία τους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Ισως γι' αυτό και η αισιοδοξία, που όντως υπάρχει στο περιστεριώτικο στρατόπεδο, να είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένη. Απολύτως λογικό καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια μας και τα μάτια τους.

Η άφιξη του εν λόγω (αλλά και του συνεργάτη του) στην Ελλάδα τοποθετείται περίπου στα τέλη του μήνα και αναμένεται με ανυπομονησία έτσι ώστε να κλειδώσει και τυπικά η δουλειά.

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.