Ο Σκόκο και ο Μπαράλες έφεραν τον Τόνσο στον Ατρόμητο

Ποιος ο ρόλος του Νάτσο Σκόκο και του Χερόνιμο Μπαράλες στη μεταγραφή του Μάρτιν Τόνσο στον Ατρόμητο.

O Mάρτιν Τόνσο αποφάσισε, πολύ λογικά ο άνθρωπος, να ρωτήσει και δύο πράγματα κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Ελλάδα πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ατρόμητος.

Σου λέει δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά. Σήκωσε λοιπόν το τηλέφωνο και μίλησε τόσο με τον Νάτσο Σκόκο όσο και με τον Χερόνιμο Μπαράλες. Τα καλύτερα του είπαν αμφότεροι όπως τόνισε ο ίδιος ο Τόνσο στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ατρομήτου.

"Μίλησα με τον παλιό μου συμπαίκτη Νάτσο Σκόκο αλλά και τον Χερόνιμο Μπαράλες οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και μου συνέστησαν να έρθω" τόνισε ο πρώην παίκτης της Κόλο-Κόλο.

Οι Περιστεριώρες το έχουν καταφέρει αυτό τα τελευταία χρόνια και έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη ακόμα και παικτών που δεν έχουν παίξει στην ομάδα τους. Με τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους. Αγνωστες έννοιες στις περισσότερες ομάδες.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!