Οι ληστές βρέθηκαν, τα κλοπιμαία του Κάναντι αγνοούνται ακόμα...

O Nταμίρ Κάναντι και η οικογένειά του μπορούν πλέον να κοιμούνται πιο ασφαλείς, αφού οι ληστές που είχαν "χτυπήσει" το σπίτι τους βρέθηκαν. Τα κλοπιμαία όμως αγνοούνται ακόμα.

01/10/2017 Olympiacos Vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos Vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Η χαρά του Νταμίρ Κάναντι από τη σύλληψη των ληστών που είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στον Αλιμο πριν από περίπου 40 ημέρες ήταν μισή.

Οι ληστές φέρεται ότι ομολόγησαν ότι μεταξύ των σπιτιών που είχαν ληστέψει ήταν και αυτό του προπονητή του Ατρομήτου, πλην όμως κλοπιμαία δεν βρέθηκαν.

Είτε οι ληστές πρόλαβαν να τα μοσχοπουλήσουν είτε βρίσκονται κάπου που η ΕΛΑΣ δεν μπορεί προσώρας να τα βρει, όπως και να έχει πάντως ο Κάναντι δεν βρήκε τίποτα από τα αντικείμενα αξίας που του έκλεψαν.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Αυστριακού εξακολουθεί να έχει προβλήματα μετά το γεγονός της ληστείας, προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την προσαρμογή μετά από ένα τέτοιο σοκ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται φυσικά αρωγός σε ότι ζητήσει ο Κάναντι για τους ανθρώπους που αγαπά.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK