Ολα για τον Διούδη θα κριθούν τη Δευτέρα

Η Δευτέρα είναι η κρίσιμη ημέρα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό, άρα και για τον Ατρόμητο ο οποίος έχει δείξει και το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ελληνα πορτιέρε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακριβώς τότε θα γίνει γνωστή η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ η οποία θα καθορίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Αρης.

Αν οι Θεσσαλονικείς παραμείνουν στην football league, ο Διούδης μάλλον θα κατέβει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο με τον οποίο έχει κάνει ανεπίσημες επαφές (με την άδεια της ομάδας του).

Αν ο Αρης όμως ανέβει, ο Ελληνας τερματοφύλακας θα παραμείνει παίκτης του Αρη και ο Ατρόμητος θα στραφεί σε άλλες λύσεις (έχοντας εντοπίσει ήδη δύο στόχους από την ευρωπαϊκή αγορά).

Ξεκρέμαστη πάντως η ομάδα του Κάναντι δεν θα μείνει παρά το γεγονός ότι ο Αυστριακός έχει και αυτός ως προτεραιότητα τον Διούδη.

Ν.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...