Όταν ο Αϊντάρεβιτς έκανε μόνο για τους... μικρομεσαίους

Κι όμως, πριν λίγα χρόνια ο μάνατζερ του Άστριτ Αϊντάρεβιτς πρότεινε τον πελάτη του στους... εγχώριους agents με την υποσημείωση πως δεν κάνει για μεγάλες ομάδες, αλλά μόνο για μικρομεσαίες! Διαβάστε γιατί τον απέρριψε ο Ατρόμητος το καλοκαίρι του 2016.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
aidarevic EUROKINISSI SPORTS

Πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για τη χρησιμότητα - αναγκαιότητα της μεταγραφής του Άστριτ Αϊντάρεβιτς στην ΑΕΚ και για το κατά πόσο ο Σουηδός θα έπρεπε να είναι βασικός στα παιχνίδια της Ενωσης.

Το οτι στην Ελλάδα τα συμπεράσματα βγαίνουν πάντα πολύ γρήγορα, παίκτες απαξιώνονται με τον καλημέρα και δεν τους δίνεται χρόνος να δείξουν το όποιο ταλέντο τους, αυτό είναι δεδομένο.

Με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή όμως, υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά στοιχεία που έχουν προκύψει από διασταυρωμένο ρεπορτάζ, τα οποία προκαλούν σοβαρό προβληματισμό για το αν θα έπρεπε η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτησή του!

Ο Αϊντάρεβιτς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική αγορά. Ο ξένος ατζέντης που είχε τα δικαιώματά του, πριν από περίπου δύο χρόνια, επιχείρησε να τον πλασάρει σε ομάδες τηςSuperleagueμε τις εξής επισημάνσεις (που διαβιβάστηκαν στους Ελληνες μάνατζερ που έσπευσαν για συνεργασία).

“Καλός με την μπάλα στα πόδια, καλή τεχνική, αργός και με προβλήματα στα ανασταλτικά καθήκοντα” έγραφε σταreportπρος τους συναδέλφους του ο μάνατζερ και συμπλήρωνε “τον προτείνουμε σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος και όχι σ' αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό”. Ολα αυτά πριν από περίπου 18 μήνες!

Το καλοκαίρι του 2016 ο Αϊντάρεβιτς προτάθηκε στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να ψάξουν την περίπτωση και ζήτησαν να μάθουν λεπτομέρειες για τον ποδοσφαιριστή (κατάσταση, κόστος κτλ). Αμέσως μόλις πήραν τις απαραίτητες πληροφορίες στα χέρια τους έκριναν ότι δεν πρέπει να προχωρήσουν με τον εν λόγω παίκτη. Τα χρήματα που αξίωνε, κατά τους ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας, ήταν δυσανάλογα της αξίας του και η περίπτωση του εγκαταλείφθηκε πολύ γρήγορα.

Εν τέλει τον Ιανουάριο του 2017 ο Αϊντάρεβιτς κατέληξε στην ΑΕΚ όντας επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Το μέλλον θα δείξει αν η επιλογή ήταν και η ενδεδειγμένη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μπάρκας Νο. 1 και στην Εθνική
Τα περιττά κιλά του Αϊντάρεβιτς ήταν τελικά... περισσότερα
Έτσι έχασε επτά κιλά ο Αϊντάρεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK