Πρόλαβε και την ΕΠΟ ο Ατρόμητος στις κλήσεις των τεσσάρων

O Aτρόμητος ζει πολύ μεγάλες στιγμές ακόμη και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες είδαν τέσσερις παίκτες να καλούνται στην Εθνική και η χαρά τους ήταν τόση που... πρόλαβαν και την ΕΠΟ.

Χαρά ήταν αυτή και δεν μπορούσε να κρυφθεί. Στον Ατρόμητο αισθάνονται υπερήφανοι για την κλήση τεσσάρων (!) παικτών του στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία και πολύ καλά κάνουν!

Ηταν μάλιστα τόσο μεγάλη η χαρά τους που τις κλήσεις των Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Γιαννιώτη και Γιαννιούλη τις ανακοίνωσε ο Ατρόμητος πριν καν το κάνει η ΕΠΟ στο επίσημο site της.

Η κλήση και των τεσσάρων ήταν σχεδόν φυσιολογική μετά τη σεζόν που έκαναν εφέτος με τα χρώματα του "αστεριού". Ο Γιαννιώτης έτσι και αλλιώς είχε ξανακληθεί. Για τους άλλους τρεις ήταν η πρώτη φορά και την περίμεναν πως και πως.

Και εις ανώτερα και στα τέσσερα παιδιά και φυσικά στον Ατρόμητο που αναδεικνύει παίκτες και δημιουργεί υπεραξίες.

Ν .Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!