Στην αποστολή ο 16χρονος Μανδάς για πρώτη φορά!

Ούτε το Λύκειο έχει τελειώσει ο Χρήστος Μανδάς και όμως είδε το όνομά του στη λίστα αποστολής επίσημου αγώνα του Ατρομήτου. Ο 16χρονος πορτιέρο στους εκλεκτούς του Κάναντι για το ματς με την Σπάρτη.

Στην αποστολή ο 16χρονος Μανδάς για πρώτη φορά!

Πολύ πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια (για την ακρίβεια σε ηλικία 16 ετών και 2 μηνών) ο Χρήστος Μανδάς πήρε το βάπτισμα του πυρός για επίσημο αγώνα του Ατρομήτου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Σπάρτη για τον αγώνα Κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξει και να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με το αστέρι στη φανέλα!

Ο Μανδάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα project του Ατρομήτου στις μικρές ηλικίες και δεν είναι τυχαίο ότι η ρήτρα παραχώρησής του ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του.

Τον περασμένο Ιανουάριο με δύο αποκρούσεις πέναλτι ο ταλαντούχος Μανδάς οδήγησε την εθνική Παίδων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάκτηση του Aegean Cup στον τελικό με την Τουρκία στο Κουσάντασι και το όνομά του μπήκε στα καρνέ πολλών Ευρωπαίων σκάουτ.

Για τον παίκτη έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον ευρωπαϊκοί σύλλογοι οι οποίοι προσπαθούν να τον τσεκάρουν σε κάθε ευκαιρία αγωνιζόμενο. Και την Τρίτη ίσως έχουν μία ακόμη ευκαιρία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK