Στο Περιστέρι πιστεύουν ότι η διαιτησία τους έχει στερήσει την κορυφή...

Πολλά λέγονται και γράφονται για τη διαιτησία του εφετινού πρωταθλήματος. Στον Ατρόμητο πιστεύουν ότι ίσως είναι η πιο αδικημένη ομάδα μέχρι στιγμής. Και έχουν τους λόγους τους.

Ο Ατρόμητος έχει να λέει-δικαίως μέχρι ενός σημείου- ότι αν η διαιτησία ήταν περισσότερο ακριβοδίκαιη στους αγώνες του, θα είχε σίγουρα τέσσερις βαθμούς παραπάνω. Κοντολογίς δηλαδή οι Περιστεριώτες θα βρίσκονταν στην κορυφή.

Υπό αυτήν την έννοια οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη διατησία του Κουτσιαύτη στο κυριακάτικο παιχνίδι τους με τον Λεβαδειακό. Θεωρούν ότι εν λόγω ρέφερι έκανε πολλά λάθη εις βάρος του και ότι σφύριζε σε... εκνευριστικό βαθμό.

Επίσημη τοποθέτηση αυτή τη φορά δεν υπήρξε, ωστόσο αν τους έπιανες από τη μύτη θα έσκαγαν στην ΠΑΕ Ατρόμητος και αυτό ήταν φανερό δια γυμνού οφθαλμού.

Αλλωστε ούτε το AEL FC Arena έχει ξεχαστεί (δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Ρισβάνη) ούτε η Τούμπα (ανακόπηκε τετ-α-τετ του Ντιγκινί στο 0-1).

N.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".