Το επιχείρημα του Σπανού για να ψηφίσει υπέρ του Ηρακλή

O Γιώργος Σπανός έβαλε πλάτη υπέρ του Ηρακλή στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και είχε συγκεκριμένο επιχείρημα γι' αυτήν την κίνησή του η οποία εν τέλει δεν βρήκε υποστήρικτες.

O Ατρόμητος ήταν η μοναδική ομάδα στο ΔΣ της Λίγκας που ψήφισε υπέρ του Ηρακλή και έδωσε τη μάχη της η τύχη του Γηραιού να κριθεί στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και όχι στο συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο από τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό υποστήριξε ότι εφόσον ο Λεβαδειακός έκρινε ότι υπήρχε ζήτημα έπρεπε να απευθυνθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα και να κάνει την καταγγελία του.

"Εδώ τώρα γινόμαστε δικαστές ενώ θα έπρεπε να δείχνουμε μεταξύ μας αλλελεγγύη αφού υποτίθεται ότι είμαστε συνεταιρισμός" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός χωρίς όμως να εισακουστεί από τους υπόλοιπους που προφανώς είχαν πάρει από πριν τις αποφάσεις τους.

Κάπως έτσι ο Ηρακλής έπεσε...ηρωικά μαχόμενος στα γραφεία ενώ στο γήπεδο κατάφερε να σταθεί όρθιος.

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.