Το μεσημέρι έδινε συνέντευξη για τον Ατρόμητο και το απόγευμα έφευγε

Τους έπιασε όλους στον ύπνο ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ακόμη και τους συμπατριώτες του, οι οποίοι το μεσημέρι δημοσίευσαν συνέντευξή του για τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο, χωρίς να είναι ενήμεροι για την επικείμενη αποχώρησή του από το Περιστέρι.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αφήνει τον Ατρόμητο στα κρύα του λουτρού. Η πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης ήταν πολύ δελεαστική για να την απορρίψει και η ομάδα του Περιστερίου θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ορφανή από προπονητή. Αφού φυσικά αποζημιωθεί...

Ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό που το μεσημέρι της Κυριακής, στη 1, αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της "Correio da Manha" μεγάλη συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της παραμονής του στην ελληνική ομάδα και όλο το πλάνο του για τη νέα σεζόν! 

"Ανανέωσα γιατί ένιωθα καλά, γιατί με ήθελαν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής θέτοντας στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και μια καλύτερη πορεία στο Κύπελλο.

Είχε πάντως έτοιμες τις βαλίτσες και περίμενε την ευκαιρία γνωρίζοντας πως η προπονητική είναι δύσκολο σπορ στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν θα έλεγε πως "τα κλαμπς δεν έχουν μια στρατηγική, ζουν μέρα με τη μέρα και ο προπονητής κρίνεται εβδομαδιαίως".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!