Η ατάκα περί... οπισθίων που "τελείωσε" τον Χολτσχάουζερ

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ πριν από το ματς με την ΑΕΚ είχε πει στα μίντια ότι σκοπός του είναι να παραμείνει στην Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι. Η κόντρα του όμως με τους οπαδούς της ομάδας, τη διοίκηση και η ατάκα περί... οπισθίων τον οδηγούν στην έξοδο νωρίτερα.

Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η ΑΕΚ δεν έχει πραγματοποιήσει καμία ουσιαστική κίνηση για τον Ράφαελ Χολτσχάουζερ, την ίδια ώρα που ο Αυστριακός έχει ανοίξει... μέτωπο με τη διοίκηση και τους οπαδούς του βιεννέζικου κλαμπ.

Νωρίτερα, πριν από το παιχνίδι με την Ένωση, ο αρχηγός της Αούστρια είχε κάνει γνωστό ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα και αναζητείται λύση για να φύγει ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Αυστριακοί είχαν ορίσει την τιμή του 24χρονου στο 1.000.000 ευρώ για μεταγραφή το Γενάρη, έστω κι αν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά η ατάκα του για την κριτική που δέχεται έκανε τους διοικούντες να "εκραγούν" μαζί του, ελληνιστί να... στραβώσουν και η μεταξύ τους "κρυάδα" δύσκολα θα αναθερμανθεί.

Όπως διαβάζουμε στο " derstandard.at" ο Χολτσχάουζερ ερωτηθείς για την κριτική που δέχεται είπε προκλητικά: " Αυτοί που μου κάνουν κριτική ας μου γλείψουν τον κ@@@... "

Τα λόγια αυτά του Ράφαελ Χολτσχάουζερ εξόργισαν τη διοίκηση της ομάδας που τυγχάνει αρχηγός, με τα δημοσιεύματα να τονίζουν ότι ο παίκτης θα φύγει το συντομότερο από την ομάδα, και όχι το καλοκαίρι όπως είχε αρχικά προγραμματίσει ο ίδιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK