Άκουσαν τον Λεμονή και φυλάκισαν τον Μέσι στα αποδυτήρια!

H σκέψη του Τάκη Λεμονή να... κλειδώσει τον Μέσι στα αποδυτήρια πριν το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός ιντρίγκαρε τους Ισπανούς που θέλησαν να κάνουν πράξη την ιδέα του (PHOTO)!

ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports)
ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

"Έχετε σκεφτεί πώς θα αντιμετωπίσετε τον Μέσι;", ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό (πρώτος στην ιστορία των δύο ομάδων) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, και η απάντησή του μπολιάστηκε με χιούμορ .

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

"Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς μεγάλους παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος έβαλε πάντως την.. ιδέα στους Ισπανούς.

Η φυλάκιση του "Pulga" στα αποδυτήρια ήταν κάτι που "ερέθισε" τη σκέψη τους και βρήκαν την ευκαιρία μέσω Twitter να ανεβάσουν σχετική φωτογραφία, φυσικά ψεύτικη, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του αλλά να είναι.. παγιδευμένος πίσω από κάγκελα...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

Άκουσαν τον Λεμονή και φυλάκισαν τον Μέσι στα αποδυτήρια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK