Εκτάκτως στη Βαρκελώνη ο Κατσικάρης

Το ταξίδι του Φώτη Κατσικάρη στη Βαρκελώνη φουντώνει τα σενάρια για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Εκτάκτως στη Βαρκελώνη ο Κατσικάρης

Το γεγονός ότι η υπόθεση με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήγε πίσω και δεν προχώρησε ως αναμενόταν, φέρνει την Μπαρτσελόνα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ, κοιτώντας τους άλλους στόχους που έχει στη σχετική λίστα.

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις, ο Φώτης Κατσικάρης είναι ένας από τους προπονητές που οι Καταλανοί σκέφτονταν για την τεχνική τους ηγεσία και το ταξίδι του ομοσπονδιακού κόουτς στη Βαρκελώνη φούντωσε τα σενάρια ότι αφορά τους φιναλίστ των εφετινών τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ο Κατσικάρης φέρεται να βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου ταξίδεψε εκτάκτως, έχοντας το περιθώριο λόγω του ρεπό της Εθνικής μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας προπονητής είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Μπασκόνια, η οποία θεωρεί πως είναι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Περάσοβιτς. Από τη στιγμή, όμως, που οι Καταλανοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Κατσικάρη, τότε αναμένεται να πάρουν και το μεγάλο προβάδισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά διάφορα θέματα έβαλαν και τις δύο πλευρές σε δεύτερες σκέψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, υπήρξε θέμα με το δίπλωμα προπονητή του Λιθουανού κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδη στη συμφωνία με της ομάδα της Βαρκελώνης, αφού τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά για να προλάβει να διευθετήσει το θέμα.

ΚΑΙ Η ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

Μένει, πλέον, να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη και το κατά πόσο βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα. Το όνομα που έχει φτιάξει στην Ισπανία δουλεύοντας σε Μπιλμπάο, Βαλένθια και Μούρθια φαίνεται πως προσέλκυσε τη Μπαρτσελόνα και φυσικά τη Μπασκόνια, η οποία παραμένει στο παιχνίδι διεκδίκησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK