Η απόλυτη σιγή των οπαδών της Μπαρτσελόνα που μετατράπηκε σε γηπεδική διαδήλωση

Ο ξεχωριστός τρόπος που οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση προφυλάκισης μελών της περιφερειακής κυβέρνησης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καταλονία "βράζει" και ουδείς μπορεί να προβλέψει το (πολιτικό) μέλλον της, αφού μέρα με τη μέρα η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα.

Η τελευταία δικαστική απόφαση για την προφυλάκιση στελεχών της περιφερειακής κυβέρνησης και συνεργατών του Πουτσδέμον έχει προκαλέσει αναταραχή και ξεσηκωμό στη Βαρκελώνη και όχι μόνο. Κλίμα που μεταφέρθηκε και στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ό,τι συνέβη, οι (όρθιοι) οπαδοί της Μπαρτσελόνα ούτε που ακούστηκαν στο πρώτο 5λεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό (πέρα από ένα χειροκρότημα για το πρώτο καλάθι του Σεραφέν), ενώ αμέσως μετά άρχισαν, να τραγουδούν διάφορους ύμνους.

Το "Ελευθερία, Ελευθερία" δόνησε την ατμόσφαιρα επί τρία λεπτά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK