Κατσικάρης, η νούμερο 1 επιλογή της Μπαρτσελόνα

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι η πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Τι γίνεται με Μπαρτζώκα.

Κατσικάρης, η νούμερο 1 επιλογή της Μπαρτσελόνα

Το ταξίδι του Φώτη Κατσικάρη στη Βαρκελώνη για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο συνεργασίας, έφερε εξελίξεις, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, παρουσιάζεται αυτή τη τη στιγμή ως η πρώτη επιλογή των Καταλανών για τον πάγκο.

Γιατί Κατσικάρης

Πώς φτάσαμε, όμως, στην περίπτωση του Κατσικάρη; Η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη νέα σεζόν με σφιχτή οικονομική πολιτική. Δεν πρόκειται να κάνει "κρότο" στο μεταγραφικό παζάρι και θα προχωρήσει με νέους παίκτες και αυτούς που έχει στο ρόστερ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ο Κατσικάρης πάντα ήταν στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, αφού έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην Ισπανία. Βέβαια, δεν ήταν η μόνη αφού και η Μπασκόνια τον θεωρούσε ιδανικό αντικαταστάτη του Περάσοβιτς.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Ναβάρο, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση πως όχι μόνο θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά έχει ακόμη 2 χρόνια μπάσκετ.

Η μοναδική περίπτωση η φιναλίστ των εφετινών τελικών του πρωταθλήματος να κοιτάξει την περίπτωση κάποιου καλού παίκτη είναι αν φύγει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιασμό θα διαφοροποιηθεί και θα ψαχτεί αλλιώς η Μπαρτσελόνα στην αγορά.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Πλην του Κατσικάρη, η Μπαρτσελόνα εξέτασε και την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, ο Έλληνας προπονητής κέρδισε πολλούς πόντους λόγω της εξαιρετικής παρουσίας της Κουμπάν την περασμένη σεζόν και είχε μπει στο στόχαστρο των Καταλανών, αφού ήταν δεδομένο το "διαζύγιο" με τον Πασκουάλ.

Για να πάρει, όμως, τον Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα έπρεπε να πληρώσει το "μπάι άουτ" στην Λοκομοτίβ, κάτι όμως που δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει.

Βέβαια, πέραν του Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα εξετάζει ακόμη μία λύση που αφορά Ισπανό προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της επικαιρότητας. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φώτης Κατσικάρης είναι αυτός που παραμένει στο προσκήνιο και παίζει δυνατά για τον πάγκο της, όντας η πρώτη επιλογή.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για το πλάνο του συλλόγου τη νέα σεζόν, κατέθεσε και τις δικές του προτάσεις και πλέον περιμένει τις εξελίξεις και αν θα αποτελέσει τον νέο προπονητή των "μπλαουγκράνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκτάκτως στη Βαρκελώνη ο Κατσικάρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK