Ο διάδοχος του Μπαρτζώκα έγινε... Βαλβέρδε!

Η μπασκετική Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα τον Σίτο Αλόνσο ως τον νέο τεχνικός της όμως στο μυαλό των ανθρώπων της βρισκόταν ο... Ερνέστο Βαλβέρδε!

Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures as he poses upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures as he poses upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Τρίτη (20/6) για την Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, με τον Σίτο Αλόνσο που ανέλαβε την πρόκληση να πάρει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να καθοδηγήσει από τον πάγκο τους "μπλαουγκράνα" τη νέα σεζόν να έχει την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως λίγο πριν ξεκινήσει να μιλάει στην αίθουσα συνεντεύξεων ο πρώην τεχνικός της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, οι άνθρωποι που χειρίζονται την επίσημη ιστοσελίδα του καταλανικού συλλόγου τον προλόγισαν με έναν τρόπο που μάλλον δεν θα το περίμενε κανείς.

"Απευθείας - Επίσημη παρουσίαση του Ερνέστο Βαλβέρδε", ήταν ο τίτλος στο σχετικό κείμενο που κατέγραφε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του νέου τεχνικού, με τον Σίτο Αλόνσο να "πληρώνει" ασφαλώς την ιδιαίτερη δημοφιλία που απέκτησε το περασμένο διάστημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε όταν και παρουσιάστηκε από την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou".

News 24/7

24MEDIA NETWORK