Ο Μέσι έστειλε γράμμα στον Άι Βασίλη και ζήτησε...

Δεν ξέρουμε αν ο Λιονέλ Μέσι πιστεύει στον Άι Βασίλη, όμως φρόντισε να... στείλει γράμμα με τις ευχές/απαιτήσεις του, για να κάνει στη συνέχεια καλά Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για τα μικρά παιδιά. Υπάρχουν και τα... μεγάλα που, έστω και κρυφά, κάνουν τις ευχές τους αναμένοντας να τους... ακούσει ο Άι Βασίλης. Ένα από αυτά είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει να περιμένει κάτι σημαντικό πριν κλείσει το 2017.

Τι είναι αυτό; Μα φυσικά νίκη στο Clasico του ερχόμενου Σαββάτου μέσα στο "Μπερναμπέου"! Το δήλωσε εξάλλου λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι.

"Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα, όμως θα ήταν ωραίο να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η σημασία μίας τέτοιας νίκης είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Επίσης το να κερδίσουμε την Ρεάλ στην έδρα της, πάντα σου δίνει... ώθηση για τη συνέχεια".

Για να δούμε αν θα τον ακούσει ο Άι Βασίλης...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.