Ο Ντεουλοφέου δεν χάρηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και είχε λόγο...

Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 17/18 τυπώνοντας μπλουζάκια με τα ονόματα όλων των παικτών που βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα. Ποιος έλλειπε από την λίστα; Τον ξέχασαν ή συμβαίνει κάτι άλλο; (PHOTO)

Ο Ντεουλοφέου δεν χάρηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και είχε λόγο...
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα... γκρέμισε και επίσημα, πλέον, την Ρεάλ Μαδρίτης από τον "θρόνο" της Πριμέρα Ντιβιζιόν, κατακτώντας το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, και ταυτόχρονα τον έβδομο τίτλο μέσα σε 10 χρόνια!

Για τον λόγο αυτό, ο σύλλογος αποφάσισε να τυπώσει αναμνηστικά μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν όλα τα ονόματα των παικτών που "έβαλαν το λιθαράκι τους" για να "βαφτεί" και πάλι το κύπελλο με τα χρώματα των "μπλαουγκράνα".

Το μοναδικό όνομα που έλλειπε, ήταν εκείνο του Ζεράρ Ντεουλοφέου, που τον Γενάρη μετακόμισε στην Αγγλία για χάρη της Γουότφορντ, έπειτα από 10 εμφανίσεις με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο, όλα θα ακουγόντουσαν απολύτως λογικά αν στη λίστα δεν βρισκόντουσαν τα ονόματα του Ραφίνια που ολόκληρο τον πρώτο γύρο ήταν τραυματίας και τον χειμώνα έφυγε δανεικός στην Ίντερ, αλλά και του 23χρονου Γέρι Μίνα που φέτος έπαιξε μόλις δύο φορές.

Ο Ντεουλοφέου, που μεταξύ άλλων απασχόλησε μεταγραφικά και τον Ολυμπιακό, παρατήρησε την "παράλειψη" του ονόματός του, και πέταξε τη σπόντα του στο twitter γράφοντας: "Είναι και το δικό μου όνομα. Τι, όχι;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK