Ο Ράκιτιτς κάλεσε τον Μπουφόν να παίξει ως... μέσος στην εθνική Κροατίας

Ο Ιβάν Ράκιτιτς δήλωσε πρόθυμος να δώσει τη θέση του στην Εθνική Κροατίας στον Μπουφόν με τον Ιταλό τερματοφύλακα να δίνει τρομερή απάντηση.

Ο Ράκιτιτς κάλεσε τον Μπουφόν να παίξει ως... μέσος στην εθνική Κροατίας

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ματς της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, ο Ιβάν Ράκιτιτς είχε όρεξη για... πλάκες. Πιο συγκεκριμένα ο Κροάτης μέσος τόνισε πως άνετα θα έδινε τη θέση του στο Μπουφόν στην Εθνική Κροατίας, με τον Ιταλό να απαντά πως.... ως μέσος δεν θα μπορούσε με τίποτα να παίξει.

"Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να σας πω, αλλά αν θα μπορούσα, θα του έδινα τη θέση μου ... Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το είδος της κατάστασης, είναι λυπηρό ότι ένας παίκτης όπως αυτός δεν μπορεί να πει αντίο όπως θα ήθελε. Του αξίζει να πάει στο παγκόσμιο κύπελλο για όλα αυτά που έχει κάνει για το ποδόσφαιρο. Εάν ένα παιδί επέλεγε να φτιάξει μία ομάδα πάντα θα είχε τον Μπουφόν στο τέρμα"είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Μπουφόν δεν άργησε να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη δήλωση του παίκτη της Μπαρτσελόνα χρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

"Αγαπητέ Ιβάν Ράκιτιτς, ως τερματοφύλακας θα μπορούσα πιθανότατα να παίξω, αλλά το να αγωνιστώ στην Κροατία ως μέσος μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Εγώ για εσάς το το λέω. Πέρα από την πλάκα τα όσα είπες είναι ένα μεγάλο δώρο. Χάρη σε σένα και τον Ζόρντι Άλμπα μία εμφάνιση μου σε περιμένει"έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Ράκιτιτς κάλεσε τον Μπουφόν να παίξει ως... μέσος στην εθνική Κροατίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK