Παρακαλάει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

Το καλοκαίρι μετακόμισε από την Βαρκελώνη στο Παρίσι έναντι 222.000.000 ευρώ και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αφού έφυγε η... χρυσόσκονη του deal, όμως ο Νεϊμάρ κατάλαβε πως έκανε λάθος και τώρα παρακαλάει μετανιωμένος να γυρίσει πίσω (PHOTO).

Παρακαλάει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

Μόλις επτά μήνες μετά την μεταγραφή ρεκόρ (222.000.000 ευρώ) από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ θέλει να γυρίσω πίσω!

Αυτό υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα " El Mundo Deportivo", η οποία μάλιστα την Παρασκευή (9/3) κυκλοφόρησε με τίτλο "Ο Νεϊμάρ ζητάει να γυρίσει".

Παρακαλάει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο σταρ; Φαίνεται πως ο τραυματισμός του, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός μέχρι τα τέλη του Μαΐου, τον έκανε να σκεφτεί πολλά πράγματα και να πάρει αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο Νεϊμάρ, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο ισπανικό δημοσίευμα έχει καταλάβει πως έκανε ένα τεράστιο λάθος το καλοκαίρι, αφήνοντας την Βαρκελώνη. "Ζαλίστηκε" από τα χρήματα που του προσφέρθηκαν και πίστεψε στο μεγάλο πλάνο της Παρί, το οποίο πλέον δεν του φαίνεται και τόσο... μεγάλο. Παράλληλα, ήθελε να φύγει από τη σκιά του Μέσι, κάτι που έχει μετανιώσει, καθώς με τον Αργεντινό δίπλα του, μπορούσε να αποδώσει ακόμη καλύτερα.

Φεύγοντας από την καταλανική πόλη, ο 26χρονος άσος άφησε εκεί ένας μέρος της καρδιάς του. Δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να εγκλιματιστεί πλήρως στα νέα δεδομένα του Παρισιού, για αυτό και κάνει συνεχώς ταξίδια πίσω για να μπορέσει να ηρεμήσει ψυχικά και πνευματικά.

Αλλά δεν του φτάνουν μόνο τα ταξίδια. Θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" και το παλεύει με νύχια και με δόντια. Σύμφωνα με τους Καταλανούς, ο Νεϊμάρ στέλνει συνεχώς μηνύματα σε πρώην συμπαίκτες του, με τους οποίους διατηρεί πολύ στενές επαφές, στα οποία τους γράφει να κάνουν κι αυτοί ό,τι μπορούν για να γυρίσει πίσω.

Επίσης, μηνύματα στέλνει και σε άτομα στη διοίκηση των Καταλανών, με τα οποία έχει καλές σχέσεις και τα οποία τον είχαν βοηθήσει αρκετά στο παρελθόν. Πιέζει δηλαδή με κάθε τρόπο.

Μια τέτοια μεταγραφή όμως μόνο εύκολη δεν είναι, από τη στιγμή μάλιστα που ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με τον Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Η περίπτωση να επιστρέψει φέτος δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αυτό που του λένε όλοι είναι πως είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια το επόμενο καλοκαίρι, το 2019. Εφόσον φυσικά βοηθήσει... και ο ίδιος από την πλευρά του.

Αν πάντως γίνει μια τέτοια μεταγραφή τότε ο Νεϊμάρ θα είναι και επίσημα ο... Ερίκ Καστέλ των ημερών μας! Και στην πραγματικότητα, όχι μόνο στο χαρτί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK