Πώς ο Μέσι έραψε παράσημο στη στολή του Βαλβέρδε...

Μέσα σε λίγες γραμμές, ο Λέο Μέσι αποκάλυψε ίσως το μεγαλύτερο ματ που έχει κάνει στην εφετινή Μπαρτσελόνα ο τεράστιος Ερνέστο Βαλβέρδε από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

FC Barcelona's Lionel Messi, looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
lionel messi EUROKINISSI

Η επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε να συμπεριλαμβάνει στο ροτέισον που κάνει και τον Λιονέλ Μέσι αφήνοντάς τον ακόμη και στον πάγκο σε κάποια ματς έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ο ίδιος ο Μέσι όμως είναι απολύτως εξοικειωμένος μ' αυτήν την πραγματικότητα και το δήλωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά την Παρασκευή.

"Το ζω με ηρεμία, είναι μία κανονικότητα. Ο προπονητής αποφασίζει. Εχουμε μιλήσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμπεριλαμβάνομαι στο ροτέισον μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου" τόνισε χαρακτηριστικά ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Μ' άλλα λόγια; Μέγας είσαι Ερνέστο και θαυμαστά τα έργα σου. Αφού έπεισες και τον Μέσι να κάθεται, όταν πρέπει, στον πάγκο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK