Ένταση και αντικείμενο στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ένα κουτάκι που έπεσε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η αιτία να προκληθεί ολιγόλεπτη ένταση στο "Π. Γιαννακόπουλος".

Ένταση και αντικείμενο στον πάγκο του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, στην τρίτη περίοδο κι ενώ οι "ερυθρόλευκες" άνοιξαν τη διαφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πετάχτηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αντικείμενο προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων (πιθανότατα κουτάκι μπύρας), χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον. Επικράτησε για λίγο ένταση, αλλά το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Λίγο αργότερα, τα υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του "ερυθρόλευκου" πάγκου, με αποτέλεσμα να διακοπεί πάλι για λίγο το ντέρμπι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

Στη συνέχεια και για αρκετή ώρα οι οπαδοί του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο "Π. Γιαννακόπουλος" έβριζαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του "ερυθρόλευκου" πάγκου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το ντέρμπι. Οι οπαδοί, όμως, συνέχισαν τα υβριστικά συνθήματα και λίγο αργότερα οι διαιτητές αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή του τελικού. Τελικά, ο τελικός συνεχίστηκε με εκκένωση των εξεδρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ:

ΔΕΙΤΕ PHOTOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ:

Ένταση και αντικείμενο στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ένταση και αντικείμενο στον πάγκο του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK