Ξαφνικά η Ελλάδα στο προσκήνιο!

Οι εξελίξεις στην Τουρκία ενδέχεται να φέρουν μπασκετικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τρομερά βήματα προόδου και με το πάρα πολύ ζεστό χρήμα που ρίχνουν προσέλκυσαν τους καλύτερους παίκτες και προπονητές. Όμως οι εξελίξεις στη γειτονική χώρα, ίσως βοηθήσουν το ελληνικό μπάσκετ, αν και σαφώς δεν είναι καλές για την κοινωνία στην Τουρκία.

Όμως οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία που είναι πολλές πια και μάλιστα τυφλές, αλλά και η απόπειρα πραξικοπήματος, φέρνει σε πολλούς παίκτες -και ιδιαίτερα Αμερικανούς- δεύτερες σκέψεις, καθώς μπορεί τα δολάρια να είναι διπλάσια από την Ελλάδα αλλά η Αθήνα και η πατρίδα μας έιναι μια ήσυχη χώρα παρά της δικά της θέματα και είναι σε καλύτερη μοίρα από όλες τις άλλες στην Ευρώπη από πλευράς τρομοκρατίας και ασφάλειας.

Συνεπώς μην αποκλείσουμε ξαφνικά κάποιοι που υπέγραψαν με τους "αιώνιους" να δούμε και άλλους παίκτες  να θέλουν να παίξουν με λιγότερα χρήματα στα δικά μας μεγάλα μπασκετικά κλαμπ και σε συνθήκες ασφάλειας και σε πόλεις από όπως η Αθήνα.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.