Οι μάνατζερ του Λάσμε κάνουν τη δουλειά τους!

Από τη στιγμή που ο Στεφάν Λάσμε απέκτησε το δικαίωμα ν' αγωνιστεί ξανά, το γραφείο που τον εκπροσωπεί σήκωσε μανίκια.

Οι μάνατζερ του Λάσμε κάνουν τη δουλειά τους!

Ο Στεφάν Λάσμε κέρδισε τη μάχη που έδωσε προκειμένου να γυρίσει στα παρκέ. Για την ακρίβεια ήταν μια νίκη του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος έχοντας αναλάβει εξ αρχής την υπόθεση κατάφερε ν' ανατρέψει την ποινή που είχε επιβληθεί στον σέντερ από την Γκαμπόν για χρήση μαριχουάνας.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, ο Λάσμε δεν αθωώθηκε για την υπόθεση ντόπινγκ. Απλώς, όπως ενημέρωσε και μέσω του Sport24 Radio 103.3, ο Έλληνας δικηγόρος κατάφερε, με επίμονες ενέργειές του, να στείλει την υπόθεση στη FIBA και να εξασφαλίσει για χάρη του πελάτη του το δικαίωμα ν' αγωνίζεται έως ότου ο φάκελος ανοίξει ξανά και η υπόθεση εξεταστεί από το αρμόδιο όργανο. Μέχρι τότε ο Λάσμε δύναται να υπογράψει συμβόλαιο με ευρωπαϊκή ομάδα γιατί δεν τελεί υπό τιμωρία.

Λογικό είναι, υπό αυτές τις συνθήκες, το γραφείο που τον εκπροσωπεί να έχει αναλάβει δράση. Προμοτάροντας τον 34χρονο Αφρικανό και το γεγονός πως είναι ξανά διαθέσιμος. Τη δουλειά τους κάνουν οι μάνατζερ του, γι' αυτήν πληρώνονται. Εξ ου και η... ενημερωτική ανάρτηση στο twitter. Για εκείνους που δεν το έμαθαν...

Αν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε πρώτη φάση πάντως φαντάζει δύσκολο για μια ομάδα με φιλοδοξίες στην Ευρωλίγκα να εμπιστευτεί έναν παίκτη, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται σε εκκρεμότητα, και ήταν ανενεργός για τόσο καιρό. Εκτός κι αν μπουν συγκεκριμένες δικλείδες. Ως τότε θα προτείνεται (προς διάφορες πλευρές) γιατί έτσι συμβαίνει πάντα σε αυτές τις δουλειές.

ΓΖ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς ο Λάσμε βγαίνει στην αγορά για να βρει ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK