Πήρε την έκθεση και πρoετοιμάζει την κίνησή του ο Βασιλειάδης

Στα χέρια του υφυπουργού Αθλητισμού βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο παιχνίδι του γυναικείου μπάσκετ μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, αφού ενημερώθηκε εκτενώς για το περιεχόμενό της, τόνισε και πάλι μιλώντας στους συνεργάτες του ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση και με την προβλεπόμενη αυστηρότητα.

Το ακριβώς θα αντιδράσει ο Υφυπουργός θα το δούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ωστόσο η αποφασιστικότητά του δείχνει ότι θα κινηθεί ώστε να υπάρξουν συγκεκριμένες συνέπειες αλλά και για να γίνει αντιληπτό ότι η Πολιτεία είναι παρούσα και δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους.

Ν.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.