Τι σημαίνει η χορηγία της Stoiximan για την Α1

Η στοιχηματική εταιρεία "Stoiximan" δείχνει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον της για τον ελληνικό αθλητισμό και προσφέρει σανίδα σωτηρίας στις περισσότερες ομάδες της Α1, καθώς ψηφίστηκε να είναι κεντρικός χορηγός της Basket League 2016-17 παίρνοντας τη θέση του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Οργανισμός κατέθεσε μια μικρή πρόταση, αφού έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας απευθείας με τους μεγάλους, δηλαδή τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Με τη λογική αυτή ο ΟΠΑΠ δεν σκόπευε αρχικά να ασχοληθεί καν με την κεντρική χορηγία και μάλλον -όπως λένε οι πληροφορίες- έκανε μια μικρή προσφορά για τις υπόλοιπες 11 ομάδες. Αφού την ίδια ώρα έχει δώσει πάνω από τρία εκατομμύρια στους τρεις του ΠΟΚ!

Οι άλλες ομάδες κινδύνευαν να μείνουν ξεκρέμαστες, καθώς έληξε η τριετής κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ και μοιραία το πρωτάθλημα ήταν στον αέρα.

Εν τέλει η  στοιχηματική εταιρεία  "Stoiximan" φώναξε "παρών" με διετή συμφωνία για την κεντρική χορηγία του ΕΣΑΚΕ. Το συνολικό ποσό θα φτάσει στα 2,2 εκ ευρώ. Από αυτάθα πρέπει ν' αφαιρεθεί περίπου ένα εκατομμύριο το χρόνο που αφορά τα λειτουργικά του ΕΣΑΚΕ, με αποτέλεσμα για κάθε ομάδα να μένουν 60 χιλιάρικα.

Ο "Stoiximan", που ήταν χορηγός πέρσι του ΠΑΟ, διέθεσε το ποσό αυτό για να πάρει όλη την κεντρική χορηγία. Ασφαλώς δεν έχει την ίδια αξία εμπορικά και γι' αυτό ο ΟΠΑΠ δεν ενδιαφέρθηκε ζεστά.

Σ.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.