Υφυπουργός... Διαμαντίδης

Προσκεκλημένος του Σταύρου Κοντονή ήταν την Τρίτη ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τον οποίο και επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολιτική ζωή του τόπου είναι γνωστό. Πρόσφατη είναι η εικόνα του στον εξώστη της Βουλής να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την Ολομέλεια. Από τη στιγμή που η κουβέντα έχει και αθλητικό υπόβαθρο ακόμη καλύτερα για τον παλαίμαχο πλέον "3D", ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και συνομίλησε με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τον Διαμαντίδη στο γραφείο του και αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα.

Το τι ακριβώς συζήτησαν έμεινε στους τέσσερις τοίχους. Ούτε έγιναν δηλώσεις μετά. Τα είπαν πάντως σε πολύ καλό κλίμα για περίπου μια ώρα. Σίγουρα το μπάσκετ ήταν σε πρώτο πλάνο, ενώ Σταύρος Κοντονής ευχήθηκε στον Διαμαντίδη κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν καταπιαστεί από εδώ και πέρα.

Λέτε να τον δούμε στην πολιτική;

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!