Ο Κόπονεν... ξέχασε να πει για Παναθηναϊκό

Ο Φινλανδός γκαρντ πήρε συμβόλαιο τριών ετών από την Μπάγερν, λέγοντας πως από τη στιγμή που τού έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκε καθόλου. Τότε γιατί περίμενε τους Πρωταθλητές Ελλάδας;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
Πέτερι Κόπονεν EUROKINISSI

Το βρήκε αυτό που ήθελε ο Πέτερι Κόπονεν. Στα 30 του πήρε ένα συμβόλαιο τριών ετών με καλές απολαβές και θα παίζει σε μια ομάδα που με τον έναν (πρωτάθλημα) ή τον άλλον τρόπο (wild card) εξασφαλισμένη θέση στην Ευρωλίγκα.

Λογικό ήταν υπ' αυτές τις συνθήκες ν' αποθεώσει τους Βαυαρούς ως οργανισμό. Λέγοντας πως " όταν αποφάσισα να φύγω από την Μπαρτσελόνα, κάθισα με την οικογένειά μου και τον σύμβουλό μου για την καλύτερη προοπτική. Όταν η Μπάγερν εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και μιλήσαμε για πρώτη φορά, αυτή η νέα πρόκληση μ' έκανε ανυπόμονο. Είναι από τους συλλόγους στους οποίους ανήκει το μέλλον και κάνει βήματα μπροστά".

Μόνο που η Μπάγερν δεν ήταν η προτεραιότητα του Φινλανδού γκαρντ. Με τον Παναθηναϊκό είχε πρωτομιλήσει και συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο. Τον περίμενε ωσότου ξεκαθαρίσει το τοπίο (ανανέωση Παππά, απόκτηση Λάνγκφορντ) και μετά, αφού δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία, έκλεισε στους πρωταθλητές Γερμανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK