Πρώτα τον έδιωξαν και μετά τον έβαλαν στο ημερολόγιο!

Η Μπάγερν Μονάχου άρχισε να πουλάει τα ημερολόγια του 2018 στην ιστοσελίδα της, όμως η παραγωγή φαίνεται πως ξεκίνησε πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα πρώτη μούρη να είναι... εκδιωγμένος πρωταγωνιστής (φωτογραφία)!

Bayern's James Rodriguez, center, left, shakes hands with teammate Bayern's Corentin Tolisso after Bayern scored their first goal during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Bayern Munich at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
bayern panigiriki AP IMAGES

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου πήρε την απόφαση να απολύσει τον Κάρλο Αντσελότι, αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν επιθυμητά, ενώ οι παίκτες δήλωναν φόρα... παρτίδα δυσαρεστημένοι με τον Ιταλό.

Στη θέση του επέστρεψε ο Γιουπ Χάινκες, που είχε βγει στη... σύνταξη, με τον Αντσελότι να αναζητεί πλέον τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, ο Ιταλός παραμένει στην Μπάγερν, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο.

Οι Βαυαροί δημοσιοποίησαν τα ημερολόγια για τη νέα χρονιά (2018) και ο 58χρονος τεχνικός ποζάρει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα! Αυτά παθαίνει όπως... βιάζεται να τυπώσει.

Πρώτα τον έδιωξαν και μετά τον έβαλαν στο ημερολόγιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK