Γκαλίτσιος για.... εθνική Βελγίου!

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος ετοιμάζεται να... ριζώσει για τα καλά στην Μουσκρόν και ταυτόχρονα να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική ομάδα του Βελγίου! Διαβάστε για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και το... διαβατήριο που θα αλλάξει σύντομα.

Γκαλίτσιος για.... εθνική Βελγίου!
galitsios

Τον Δεκέμβριο του 2011 ο Γιώργος Γκαλίτσιος πήρε μία απόφαση που θα του άλλαζε τη ζωή. Όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος άλλωστε κάποια στιγμή: " ο χαρακτήρας μου με έβαλε σε μπελάδες, λόγω της εκκεντρικότητας μου δεν είχα σωστή συμπεριφορά όταν βρισκόμουν στον Ολυμπιακό".

Τι συνέβη το 2011 λοιπόν και μετά από μία ταραχώδη καριέρα στους "ερυθρόλευκους"; Άλλαξε χώρα, πρωτάθλημα, υπογράφοντας στην Λόκερεν, στην οποία παρέμεινε για πέντε ολόκληρα χρόνια σε δυο... φάσεις.

Εκεί ωρίμασε ως χαρακτήρας, παντρεύτηκε και έφτιαξε την οικογένεια του, αποτελώντας παράλληλα βασικό γρανάζι της ομάδας, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο το 2012. Το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, παρότι είχε πρόταση να ανανεώσει, σκέφτηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στα χέρια του υπήρχαν προσφορές από τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες της Super League, όπως και από τον ΑΠΟΕΛ. Για διάφορους λόγους, ο έμπειρος αμυντικός έμεινε... ξεκρέμαστος και έκανε υπομονή μέχρι τον Γενάρη του 2018.

ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ"

Τελικά, την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Γιώργος Γκαλίτσιος υπέγραψε συμβόλαιο με την Μουσκρόν για έξι μήνες συν ένα χρόνο, με την οψιόν να είναι στο χέρι της βελγικής ομάδας.

Σε χρόνο... d.t. ο 31χρονος άσος τους έπεισε για την ποιότητα του και θα συνεχίσει στον ίδιο σύλλογο το 2018-2019, μιας και η Μουσκρούν ενεργοποίησε τον ειδικό όρο στη σύμβαση με τον Έλληνα άσο!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως οι απολαβές του θα φτάσουν τις 220.000€ το χρόνο, ποσό αρκετά καλό για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ευχάριστη έκπληξη για τον Γιώργο.

Όπως... αλιεύσαμε, ετοιμάζεται να βγάλει βελγικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί, θεωρητικά, να αποκτήσει το δικαίωμα κλήσης στην εθνική ομάδα της χώρας! Στην Ελλάδα έχει παίξει μόνο με τις Κ17, Κ19 και Κ21, οπότε δεν υπάρχει περιορισμός.

Βρήκε την Ιθάκη του με λίγα λόγια μακριά από την πατρίδα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK